Tuotealueet
BOX_HEADING_SHOPPING_CART_1 tyhjä
on tyhjä

 

WIRELESS AC1750 DUAL BAND IOT ROUTER 4XGBE LAN 1XGBE WAN USB LIFESTYLE APP

EnGenius EPG5000 IoT Dual-band -WiFI-reititin.

Kun langaton verkko tökkii, syynä ovat usein ruuhkaiset radiotaajuudet. 

Naapurin langaton tukiasema saattaa toimia samalla taajuudella kuin omasi. EnGenius EPG5000 reititin tukee 2.4 GHz ja 5 GHz taajuuksia samanaikaisesti ja mahdollistaa huippunopean langattoman tiedonsiirron häiriöttömästi. 

Gigabitin langallisessa verkossa suuretkin tiedostot siirtyvät nopeasti koneiden välillä.

Lisäksi USB-portti antaa reitittimelle mahdollisuuden tarjota tulostus- ja tiedostojakopalvelutoiminnot, joten voit nauttia langattomasta tulostuksesta, skannaamisesta tai tiedostojen jakamisesta vakioidun USB:n kautta! 

Uusi EnGenius Personal Cloud -palvelu vie kotiverkkosi laitteet maksutta monipuoliseen pilvipalveluun. Voit muodostaa helposti yhdeyden kotiverkon laitteisiin, siirtää tiedostoja laitteiden välillä, jakaa tiedostoja ystävillesi ja jopa käynnistää koneen etänä. Maksuttoman ohjelman voit ladata Android-laitteille Google Play kaupasta ja iOS-laiteille iTunes kaupasta.

 

 

EPG5000

EPG5000

  WIRELESS AC1750 DUAL BAND IOT ROUTER 4XGBE LAN 1XGBE WAN USB LIFESTYLE APP EnGenius EPG5000 IoT Dual-band -WiFI-reititin. Kun langaton verkko tökkii, syynä ovat usein ruuhkaiset radiotaajuudet.  Naapurin langaton tukiasema saattaa toimia samalla taajuudella kuin o...
  • Valmistaja: Engenius
5 Kpl varastossa
321.16€

Uusimmat arvostelut: 0

Tämä tuote on tullut valikoimiimme torstai 23 helmikuu, 2017.