Tuotealueet
BOX_HEADING_SHOPPING_CART_1 tyhjä
on tyhjä

Virtuaalinen konvertteri vastaanottaa signaalit Optiselta LNB:ltä Passiivisen Optisen Verkon (PON) välityksellä. Konvertteri erottelee taajuuskaistalla peräkkäin olevat polarisaatiot ja muuntaa ne takaisin IF–taajuuksille. Konvertterissa on joko kaksi tai neljä Universal–lähtöä kahden tai neljän DVB–S vastaanottimen kytkemiseksi (TWIN ja QUAD –versiot). QUATTRO–versiossa on kiinteät lähdöt neljälle polarisaatiolle. Tämä malli on tarkoitettu multikytkinjärjestelmiin.

Virtuaalinen Optinen Konvertteri eliminoi tehokkaasti perinteiset koaksiaalikaapelien pituuksista johtuvat vaimennukset ja käyttäjien määrästä johtuvat rajoitukset.

Optinen IF–vastaanotin TWIN, QUAD ja QUATTRO –käyttöön

IF–välitaajuuden pitkän matkan siirto on nyt mahdollista Optisen LNB:n ja Virtuaalisen Optisen Konvertterin avulla. Taajuuksien pinoaminen peräkkäin taajuuskaistalle ja uudelleen purku yhdessä modernin laser– ja kuitutekniikan käytön kanssa tekee mahdolliseksi siirtää IF–signaalia pidempiä matkoja kuin koskaan aikaisemmin.

Virtuaaliseen konvertteriin kytketään Optisen LNB:n syöttämä signaali jota on mahdollista jakaa jopa 32:lle eri konvertterille aina 5–10 km etäisyyksille asti!

Tällä järjestelmällä on mahdollista rakentaa esim. multikytkinjärjestelmiä jotka ovat 32 kertaa suurempia kuin perinteisellä koaksiaalitekniikalla olisi mahdollista rakentaa.

Järjestelmällä voidaan syöttää max.§ 32 x 4 = 128 DVB–S vastaanotinta suoraan optisella kuidulla ilman koaksiaalikaapeleita (lukuunottamatta liitosjohtoa konvertterin ja vastaanottimen välillä ).

Tuotesarja: TVC02, 307620, Virtuaalinen TWIN Konvertteri. Liitäntä: 2 x DVB–S$$TVC04, 307622, Virtuaalinen TWIN Konvertteri. Liitäntä 4 x DVB–S$$TVQ04, 307624, Virtuaalinen TWIN Konvertteri. Liitäntä: Multikytkin

 

  • Muuntaa optisen SAT–IF signaalin IF–välitaajuudelle.
  • Ratkaisut sekä suoriin STB –kytkentöihin että multikytkinsovelluksiin.
  • Tuki yksittäisestä suorakytkennästä aina 32 lähtöiselle passiiviselle optiselle verkolle.
  • Toimii yhdessä Optisen LNB:n (TOL32) kanssa.
  • 4 polarisaatiota yhdessä kuidussa.

TLQ 05 QUAD MUUNNIN TER

F 156

Virtuaalinen konvertteri vastaanottaa signaalit Optiselta LNB:ltä Passiivisen Optisen Verkon (PON) välityksellä. Konvertteri erottelee taajuuskaistalla peräkkäin olevat polarisaatiot ja muuntaa ne takaisin IF–taajuuksille. Konvertterissa on joko kaksi tai neljä Universal–lähtöä kahden t...
  • Valmistaja: Invacom
5 Kpl varastossa
230.14€

Uusimmat arvostelut: 0

Tämä tuote on tullut valikoimiimme sunnuntai 15 syyskuu, 2013.